måndag 17 oktober 2011

En giraffhals

Matte och husse lämnade mig ensam i fredags, länge. Dom åkte jättetidigt på morgonen och kom hem jättesent på kvällen. Dom är ju borta på sina jobb många timmar varje dag, men nu blev det lite längre och det tyckte jag inte om. Jag hann ju bli jättehungrig så när dom äntligen kom hem och gav mig mat så åt jag alldeles för fort så jag kräktes upp allt igen. Husse var snäll och torkade upp kräkset och så fick jag lite mer mat efter en stund, när jag lugnat ner mig. Sen fick jag en present av dom så jag förlåter att dom var taskiga och lämnade mig ensam för länge. Jag fick en Kickeroo eller en giraffhals som är bara miiiiin!

Don't touch my Kickeroo!
  

torsdag 13 oktober 2011

In Kitten Chaos

Dagens boktips! :)
Simon's Cat 3 : In Kitten Chaos landade i min brevlåda idag. Ännu en härlig bok av Simon Tofield som är så där på kornet. Har suttit i fåtöljen och fnissat sida upp och sida ner.

lördag 1 oktober 2011

Höstpromenad

Här kommer det ett litet bildspel på mig när matte och jag var på höstpromenad igår. Matte är så arg på att hon inte kan skapa bildspel på samma ställen som hon gjorde förut så hon kokar snart. Picasa är inge kul muttrar hon. Vill ni se bilderna större så kan ni klicka på bildspelet. Nåjam....man kan inte få allt här i världen,viktigast är att vi är tillbaka på banan igen.

Tillbaka!

KURR!
Det gick fortare än kvickt att få tillbaka bloggen :)
Den blev plötsligt låst igår kväll när matte gjorde fel men nu är jag här igen!