söndag 10 november 2013

Sov sött Fia

Långt innan jag och Maja flyttade in här så hjälpte matte och husse mattes syster när hon fick lite bekymmer med sina kissemissar. Hon hade många missar som inte riktigt trivdes ihop och hon visste inte riktigt vad eller vem som var problemet. Matte och husse hade ingen misse då och dom fick låna hem en misse i taget några veckor så att bråkmissarna fick lite paus ifrån varandra och lite nytt att fundera över. Lösningen blev till slut att den äldsta birmafröken, Aurora, fick byta matte och flytta till en annan stad. En efter en har sedan de andra missarna gått över Regnbågsbron.
Busan, Toulouse, Fanny, Titti och nu lilla söta Fia.  
 
 

 
Sov sött lilla Fia.

5 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja Fia var en riktig liten myskisse som gärna kröp upp i knä och ville ha goooos. Mattes syster blev nästan trött på henne ibland för att hon var lite för mycket gosesjuk.

      Radera
  2. Så bra att kissarna kunde vara ifrån varandra ett tag när de fick komma till er matte och husse. Det hjälpte säkert en hel del. Så fin lilla Fia var! Kurr och burr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det hjälpte ett tag, men Fanny och Fia var ofta i luven på varandra. Spott och fräs och vild jakt. Nu finns bara Cindy kvar. Hon är inte heller riktigt frisk längre så vi får nog säga farväl till henne snart också.
      Kurr!

      Radera