söndag 1 juni 2014

Sköna söndag

Idag har det varit en sån där skön söndag. Långgos med matte och husse i sängen i morse. Bus och sen gos med Maja i sängen. Matte och husse brummade bort med bilen en liten stund men sen har dom vaorit hemma hela dagen och pysslat med blommor och sån't i trädgården.
Jag påjamade till matte att det var länge sedan jag varit utomhus faktiskt och till slut gav hon efter och lät mig följa med ut. Härligt! Färskt gräs att mumsa på, massor med spännande dofter, fågelkvitter och surrkusar överallt.
Först tog jag min vanliga övervakningsrunda och kollade att allt stod rätt till där ute. Sen hjälpte jag husse lite med att rensa ogräs. Det var massor med ogräs som måste rensas bort i husses korg. Maskrosor, tistlar och kvistar alldeles intrasslade bland de mumsiga grässtråna.

Husse det ligger ogräs här bland grässtråna!

Och när ogräset var färdigrensat så satte vi oss och chillade lite på den varma sköna trappan matte och jag.


6 kommentarer:

 1. Snällt att du hjälpte husse att rensa ogräs. Härligt att vara ute i trädgården och njuta av vädret, gräset och allt spännande som finns: fjärilar, insekter, fjäderkotletter... Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tyckte ogräset låg lite osorterat där i korgen och då måste man ju rycka in och peka med hela tassen så det blir någon ordning.
   Man får liksom en annan syn på tillvaron när man fått njuta en stund ute i det fria.
   Kurr och burr.

   Radera
 2. Just så som man vill ha en perfekt söndag! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmm.... om jag fick bestämma skulle det vara söndag varje dag.
   Nosbuff!

   Radera
 3. Vilken härlig söndag ni har haft! Gissar att husse var väldigt tacksam över din tassistans med ogräset, ibland undrar man hur de skulle klara sig utan vår hjälp.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Apselut. Jag fick ju sortera om allt i korgen eftersom han hade blandat ihop mumsigt gräs tillsammans med oätliga maskrosor och annat krafs. Nu vet han bättre till nästa gång.
   Nosbuff!

   Radera