söndag 8 april 2012

Snörbus

Nu har husse gjort en nätdörr och hängt den mellan köket och matrummet så jag kan sitta där och spana efter Maja. Hon tolererar att jag tittar på henne ibland när hon äter, men mest håller hon sig undan i nästa rum. Matte säger att hon tänker ställa våra matskålar närmare varandra på båda sidor om nätdörren så kanske vi kan vänja oss att äta tillsammans, fast på var sida om dörren.


Hallååå... det nå'n där?
Matte gjorde lite filmisar idag. Först filmade hon Maja när hon busade lite med mitt bästa bussnöre. Filmen blev lite kort för att husse plötsligt dök upp och krafsade i gruset utanför huset. Då blev Maja lite skrajsig och gömde sig under fåtöljen igen.


Sen filmade matte mig när jag busade istället. Här är det riktig actionmovie med Kolfart och hans bussnöre i prasseltunneln i två delar.

 


8 kommentarer:

 1. Det är skojsigt att busa med snören , speciellt i en prasseltunnel :)

  SvaraRadera
 2. Så smart och sååå bra det blev!!! Var det svårt att göra en nätdörr? Gärna en close-up på själva dörren. förinspiration. Hur fästes nätet till träramen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev jättebra. Nu kan vi hålla lite koll på varandra.
   Matte har gjort en beskrivning hur husse byggde dörren som hon lagt upp här i bloggen.

   Radera
 3. Vilken bra idé med nätdörren! Nu kan ni spana på varandra och snart kommer ni säkert att vara bästisar!
  /Fjutten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en bra idé. Nu kan vi hålla lite koll på varandra så slipper vi fundera vad det är som knaprar på andra sidan dörren hela tiden, men bästisar vete katten....

   Radera
 4. Klurigt av matte och husse! Ni blir nog kompisar såsmåningom tror vi! Snören är ju jättekul! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är lite kluriga min matte och husse. Det där med kompisar får vi nog fundera lite på ett tag tror jag, men hon kan få låna mitt snöre ibland.
   Nosbuff.

   Radera