tisdag 25 februari 2014

Tre år

Idag är det min treårsdag. Hipphipphurrjam!
Det är precis tre år sedan som jag tog stegen över tröskeln till det är huset. In i värmen, bort från kylan. Då var jag lite rädd för både händer och fötter, svarta strumpor och skor var farliga, trodde jag. Nu vet jag att det finns snälla såna också. Det är precis tre år sedan jag tog min sista levande mususling. Jag skulle nog gärna kunna tänka mig att sätta tänderna i en sån igen om jag bara fick chansen, men numera får man ju maten serverad på fat så jag behöver inte vara hungrig längre.
Och vill jag jaga så kan jag ju alltid sätta lite fart på Maja eller någon Lyxmus som ligger och trycker i någon kattong.
Jag och Maja fick lite extra godis idag på min treårsdag och så har matte fått meddelande att paketet med vårt nya klösis är på väg. Spinnande!


Det här är skönare än att sova ute i grannens ouppvärmda ladugård mitt i vintern.
Matte är det här kattongen med mitt nya klösis??
Öh...!? Jo, jag biter av en drink så här på kvällskvisten.
Skål!

 ~ Kolfart ~

6 kommentarer:

 1. Grattis på treårsdagen! Vi minns när din matte skrev om hur hon och husse försökte locka in dig i värmen. Det var mycket som var nytt i början, men se så bra allt blev. Du kom verkligen till ett toppenhem! Så härligt att se bilden där du och Maja Gräddnos ligger ihoprullade i en hög. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kattulationerna! Vi läste bloggen från allra första början igår och alla fina och snälla kommentarer hon (och jag) fick från alla bloggkompisar. Det var rolig läsning. Tänk att jag inte vågade låta dom ta i mig då. Nu får dom vända oppåner på mig om dom vill utan att jag protesterar. Och Maja är den gosigaste syrra man kan ha.
   Kurr och spinn!

   Radera
 2. Vi jamar som Stationskatterna, vi kommer så väl ihåg hur er matte försökte locka in dig. Du gjorde verkligen ett jamarbra val när du bestämde att de skulle få bli din husse och matte fast det var läskigt i början.
  Stora kattulationer på 3-års dagen! Hoppas ni får massor av fina år till!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kattulationerna! Det var ju så förjamat kallt den där vintern så att komma in kändes ganska skönt och så blev jag ju bjuden på Gourmetmat dessutom. Klart man stannar kvar då.
   *Nosbuff*

   Radera
 3. åå... kattulationer på din dag från oss! Det var så spinnande att läsa om tassavtryck där på gården. Och vi hoppades på att du skulle våga dig fram och in i huset. En perfekt sån där saga när dom lever lycklig i alla sina dagar sen. :) /Maja och Morris

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kattulationerna. Jag tror jag valde ett rätt bra hus att gå in i :)
   Kurr!

   Radera