söndag 23 februari 2014

Vi ska få nytt!

Tycker inte ni också att det är dags för matte och husse att köpa ett nytt klösträd till oss?
Jo jam, vi tänkte väl det.
Det här klösträdet har sett sina bästa dagar. Vi ärvde det här klösträdet efter Liza som bodde här förut. Och hon hade ju haft det där i nästan 18 år. Så det har varit med ett tag.
Den där plattan som ligger på golvet ska egentligen sitta högst upp, men det går inte att skruva fast den längre för den där skruven som sitter högst upp på stolpen vill inte bli skruvad längre än så där så den sticker upp lite farligt och plattan hänger liksom bara löst. Plattan i mitten har suttit ganska fast förut men numera snurrar den också runt när vi kommer med fart, och det gör vi ju.
Så, nu har vi jamat till matte och husse att vi vill ha ett nytt klösträd. Och vet ni vad? Idag har matte gjort en beställning. Mjaooo!! Vi är så nyfnikna!

Vårt ärvda klösträd.

4 kommentarer:

 1. Oj vad spinnande med ny klösis! Ni får visa bild på den sen.
  Båda våra vi har i vardagsrummet börjar ha gjort sitt, men matte säger att vi får vänta ett tag till *surar* Måste jama att ert har hållit väääldigt länge! Matte säger att de som fanns innan jag och småkillarna kom höll ungefär lika länge men att vi är så vilda att de går sönder efter 2-3 år. Förstår inte riktigt vad hon menar för klösisar är väl gjorda för att man skall slänga sig upp och ner i dem?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det var bättre kvalité på gamla klösisar precis som med gamla brummisar (vi har tjyvläst husses tidningar) så det beror nog inte på er om dom går sönder. Klart dom ska hålla för tjurrusningar, bus och klös. Det är väl det dom är till för.
   *nosbuff*

   Radera
 2. Oj vad spännande! Jag hoppas att tassistenten lägger upp en bild på nya klösträdet sen då.
  Vi skulle vilja ha ett JÄTTESTORT klössträd. Matte har sett på Jycken & Compani. Men det var visst lite för dyrt att köpa..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jättespinnande. Vi är så nyfnikna. Matte beställde på nätet från Zooplus. Dom hade sänkt priserna lite på en del träd. Och det blev visst lite mer saker beställt också. Matte får blixtra och visa upp i bloggen sen.

   Radera