tisdag 21 januari 2014

Hur kan man glömma!?

Fattar ni? Husse skulle komma ihåg en sak idag.... en enda sak.... och så glömmer han.
Han glömde åka till stickisarna och köpa en säck mat till oss. Den är ju sluuuut husse!! Och det visste du. Tom påse blir man inte mätt på. Morr!!
Det är tur att vi premenemerar promenerar ...äsch, att vi får gratismat tillsammans med tidningen Kattliv ibland. Just nu räddar dom påsarna liiiivet på oss.
Hur kan man bara glömma.....mutter, mutter....?

8 kommentarer:

 1. Skönt att höra att det inte bara är våran husse som brukar kunna glömma maten åt oss. Jag trodde bara det var våran husse som var lite extra gammal och glömsk.
  Tur att ni får gratismat så ni överlever. Matte brukar bunkra upp med tonfisk åt oss *slurp* ... ifall att. /Maja och Morris

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns alltså fler glömskingar. Är det bara hussar som är såna tro? *fundilerar*
   Tonfisk har vi aldrig smakat. Låter gott. Vi äter bara specialtorrisar som dom köper hos stickisarna åsså har vi fått Kungliga Kaninens blötmat i gratispåse *mums*.

   Radera
 2. Min husse är också hopplös att komma ihåg vad han ska handla! Men matte beställer numera vår mat (också veterinärtorrisar) från Animail och får hem säckarna till dörren. Lika dyrt/billigt som hos vettisen, men det kommer hem, och vi blir aldrig utan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, kan man göra så också. Fast dom kanske inte har stämpelkort? Förra säcken fick vi nämligen gratis hos vettisen, för att vi hade varit snälla och handlat av dom tio gånger förut.

   Radera
 3. Vi skickar matte innan det är slut för hon glömmer inte.. men vi förstår att ni är förskräckligt hungriga nu.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom brukar faktiskt vara ganska duktiga på att handla hem maten innan den tar slut dom här människorna också. Men den här gången misslyckades det. Idag kom dom i alla fall hem med en ny säck med mumsiga torrisar så nu är vi mätta och glada igen.
   Kurr!

   Radera
 4. Det var det värstaste jag hört! *reser ragg*
  Ni måste ju genast få ny mat och en massa gottisar som kompensation.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt lugnt igen Sippo, så du kan sänka raggen. Husse kom hem med största säcken igår så nu är vi mätta och nöjda igen. Men det där med kompensation måste vi nog fundilera lite mer på..... (tassar ner lite på inköpslistan: dentisar, sticks, tonfisk... hmm... gräs...)

   Radera