söndag 26 januari 2014

Tassar i snön

Vi fundilerar på vem det är som gör spår i snön på vår gård. Det är inte våra spår. Det är någon som jagar fåglar och möss hos oss och lämnar tassavtryck. Vi vill veta om det är någon misse som bor hos människor. Nu är det så kallt utomhus så om missen inte har något varmt och gott hem att bo i så måste vi hjälpa den. Vi har bett matte och husse att hålla koll där ute. Matte brukar lysa med ficklampa i mörkret ibland utifall det är en skyggis som gömmer sig under något hus eller en bil.

6 kommentarer:

 1. Hoppas, hoppas att det är en misse som har ett gott hem! Vi lider med de stackars hemlösa som fryser, är hungriga och lever i misär :( Alla missar förtjänar ha ett tryggt hem med mycket kärlek, mat och omvårdnad!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi håller ögon och öron öppna och håller koll. Vi hoppas också att den har hem, men den är i så fall ganska långt hemifrån när den kommer till oss för att jaga, så vi blir lite oroliga.

   Radera
 2. Vi hoppas förstås att kissen har ett hem, men ni är så underbara som håller koll. Hujedajam för att inte ha ett varmt krypin och mat nu under vintern! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi hoppas det vi också. Matte hittade mera spår i snön runt huset idag.

   Radera
 3. Har ni hittat någon misse? Man blir ju lite orolig för det är kallt om morrhåren nu ju. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blev jamarrädd för husse ikväll när han skulle gå till garaget. Den sprang hujedamejfort och försvann och husse hann bara se en yvig svans

   Radera