tisdag 19 april 2011

Ett lyft

På grund av en ordentlig förkylning som gör att jag nästan inte kan se något med mina svidiga ögon har det inte uppdaterats här på ett tag.
Kolfart mår i alla fall bra men har tyvärr inte riktigt koll på det där med spinn- och tasshealingens fenomenala verkan på krassliga mattar och hussar, så han håller sig på nedre våningen när matte ligger som en krok och snorar i sängen på övre våningen hela dagarna. Suck!
Det senaste som hänt är att både matte och husse har fått lyfta upp Kolfart och hålla honom en stund i famnen :) och han har delat ut riktiga nospussar. Han söker sig numera fram till oss när vi prasslar med matpåsen och väntar på att maten ska läggas upp. Vi får klappa honom och säga 'Varsågod' när vi serverar och han lämnar faktiskt mat kvar på faten ibland.

5 kommentarer:

  1. Ooo, har Kolfart vågat sig upp i famnen?! Vilken tillit det finns i den lilla svarta kattkroppen. Har det blivit något mer god morgon-besök i sängen? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Då skickar vi extra spinnhealing från oss. Kolfart kommer nog snart och gosar mer med er. Tänk att ni får lyfta Kolfart redan! Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Vi har längtat efter nyheter om Kolfart - lille vännen. Tam- och goskatt vilken sekund som helst, låter det som. Hoppas Matte blir frisk snart!! Nosbuff till er alla från Sambo och Roxy

    SvaraRadera
  4. Oj, får ni redan lyfta upp Kolfart? Det får fortfarande inte matte göra med mig efter ett helt år, fast jag gärna kryper upp i knät och gosar.
    Vilka otroliga framsteg han gör, både upplyft och nospussar! *kurr* Ni skall se att ni snart har en trygg myskatt!
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Findus, Isak och Rasmus: Lite spänd men kämpar inte emot och vill ner. Vi får besök nästan varje morgon nedanför sängarna. Han hoppar inte upp....än.
    Dui och Deco: Tusen tack för spinnhealingen. Den gör gott. :)
    Sambo och Roxy: Matten är less på att inte må bra. Tack för nosbuffar.
    Alice: Trodde faktiskt att han inte skulle tillåta oss att lyfta, men det går :). Däremot vill han inte krypa upp i något knä...än.
    Nosbuff!

    SvaraRadera