tisdag 15 mars 2011

Kaninmat

Lösbajset fortsätter. Idag serverar vi Kunglig Kaninmat för känsliga kattmagar och så väntar vi på en liten leverans av Fortiflora från underbara Mästerkatten Wikki. :)
Kolfartmissen har varit lite undanglidande och känt sig obekväm med att vara nära oss igen. Ikväll har han ändå sökt sig till övre våningen och ligger under vår säng och håller kollen på oss i våra fåtöljer. Nytt ställe. :)

Läste i Djurskyddet Bill & Bulls blogg ikväll om katten Snorre som blivit omhändertagen nu efter att ha gått ute i flera år och blivit matad lite här och där. Skönt att det finns människor som faktiskt bryr sig om! Det kan ha varit så att Snorre varit här och hälsat på Kolfart. Våra grannar som också matade Kolfart såg honom en dag tillsammans med en gråspräcklig katt som dom inte kände igen. Kanske Kolfarts flik i örat beror på Snorre.

6 kommentarer:

  1. Klappar tassarna för att det finns såna människor som ni!

    SvaraRadera
  2. hoppas att kunglig kaninmat funkar bättre - det måste vara en chock för en liten kattmage att först bli av med all mask och sedan få riktig mat.

    Det är så skönt att det finns människor som ni som tar hand om Kolfart, Snorre och deras olycksbröder och -systrar.

    tassen,nosgos, buff och en hel massa gottisar
    Maurice & Kajsa

    SvaraRadera
  3. Gustav, Maurice & Kajsa: Såna här kommentarer blir man glad om nosen och varm i hjärtat av.
    Tassar och NosGos till er :)

    SvaraRadera
  4. Hoppas att det blir bättre med magen snart.Skönt att Kolfart hittat upp även om han håller sig lite på avstånd.Längtar han ut mycket?Nosbuff

    SvaraRadera
  5. Kanske är lite Fortiflora det som gör susen för Kolfarts mage. Även om kissen just nu inte vill vara nära bredvid, vill han ändå ligga och spana en bit bort. Ett gott tecken! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  6. Dui och Deco:Det händer att han krafsar upp innerdörren till ytterdörren, så lite utsugen är han nog, men mest ligger han under någon möbel eller på soffan. Tycker han borde hänga i fönstren eller vid ytterdörren mera om han skulle längta ut.
    Nosbuff
    Findus, Isak och Rasmus:Det var lite korvigare i lådan i morse. Lite Fortflora kanske fixar till det hela till sist. Jo, han är nog lite nyfiken på oss också. Kurr o burr.

    SvaraRadera