onsdag 22 juni 2011

Nertrappning

Veterinärbesöket idag gick bara bra. Att åka brummis går hur bra som helst och inne hos stickisarna är han alldeles lugn och cool. Veterinären blir inte riktigt klok på vad det är som har hänt. Jag frågade om det kunde handla om en dubbelvaccinering. Men hon sa att dom hade vaccinerat så många hittekatter med okänd bakgrund och aldrig sett något liknande tidigare. Hon kände och klämde och konstaterade att det kändes som att svullnaden gått ner. Nu kunde hon känna att lymfkörtlarna under hakan var lite stora och hon vill att vi håller koll på dom lite framöver. Vi skall trappa ner på cortisonet och ge honom en halv varannan dag till och med lördag och sedan slutar vi ge honom det. Sen får vi hoppas att han fortsätter att pigga på sig och börjar tugga i sig torra torrisar och större köttbitar och vanlig kattmat.

10 kommentarer:

 1. Håller alla tassar att detta är början på slutet!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. vi tycker fortfarande att det låter som en böld - en med "hårda" väggar... Men det borde ju veterinären upptäckt, så det är det nog inte i alla fall... Fast det LÅTER så...

  Det låter som om han mår rätt hyfsat, trots allt. Hoppas att han kryar på sig snart.

  lillie önskar att hennes katter vore lika enkla att ta till veterinären...

  nosgos å allt det där
  Maurice, Kajsa och slaven

  SvaraRadera
 3. Det är så häftigt hur allt fungerar så bra med brummis och vettis. Går åt rätt håll i alla fall så nu hoppas vi hatt det går fort att bli helt bra. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Härligt att det går åt rätt håll! Nu håller vi tassarna för att den försvinner helt. Vi är så imponerade av hur cool Kolfart är med brummisar och vettisar!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Hoppas också att det här är något som kommer försvinna av sig själv. Så duktig som han varit är han värd att få bli piggelin igen snart!

  SvaraRadera
 6. Så duktig han är med bilresa och veterinärbesök! Vi håller tummar och tassar hårt för att det blir helt bra snart!

  SvaraRadera
 7. Skönt att resultatet börjar bli såpass bra att ni kan trappa ut kortisonet. Vi vill passa på att önska er alla en härlig midsommar! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 8. Visst är det ett elände när ens kisse inte mår bra. Hoppas Kolfart snart är sitt friska, pigga jag igen. Svårt att förstå vad det är som hänt honom. Vi alla på Södertälje Katthem håller tassar och tummar får honom.

  SvaraRadera
 9. Hej! Hoppas att lille Kolfart mår prima nu! Håller tummarna gör jag!

  SvaraRadera