onsdag 22 juni 2011

Veterinärkontroll

I lördags fick han sista antibiotikasprutten och vi har gått ner till en halv Cortison per dag. Igår ringde jag till vettisen och hon vill gärna titta och känna på honom igen. Vår upplevelse är att det går åt rätt håll men att det går väldigt sakta. Han äter lite torrfoder varje dag nu men föredrar (självklart) den cortisonpreparerade moussen. Sheba paté med oxkött var ingen höjdare alls, däremot funkade Sheba paté med lax.
Vi fick en tid hos stickisarna i kväll och då får vi veta hur vi ska fortsätta medicineringen.
Ett fundering från min systerdotter som är distriktssköterska är att han kanske redan var vaccinerad och att det blev en dubbeldos när vi vaccinerade honom. Vi vet ju inte något om honom och hans tidigare liv så det skulle kunna vara en möjlig orsak till reaktionen. Ska fråga vettisen om det ikväll.

Pigg och glad, gosig och busig är han i alla fall och igår kväll rockade han tydligen loss rejält till Cat Marley på releasepartyt hemma hos Strindberg, Siri och Frida.
Vi visste inget om detta partaj och åkte helt ovetande hemifrån till ett födelsedagskalas och blev borta hela kvällen. När vi sen kom hem fick jag läsa och se bildbevis på Wikkis blogg. Kolfart visade där sitt andra jag. Jag hoppas verkligen att han inte börjat missbruka CatNip eller liknande och att det är därför det blev tokigt med vaccineringen. Hmmm....  

3 kommentarer:

 1. Håller alla tassar och klor för att ni får något besked hos vettisen i dag.

  Krya på dig fort nu Kolfart.

  Nosgos

  SvaraRadera
 2. En dubbelvaccinering...ja, vem vet? Ska bli väldigt intressant att få se vad veterinären säger!
  Lycka till med allt!

  SvaraRadera
 3. Vi håller tassarna här med. Men det är skönt att det går åt rätt håll även om det går långsamt.Nosbuff

  SvaraRadera