söndag 19 juni 2011

Tillsammans med dom stora grabbarna

Matten jobbade på lördag och hussen hade bjudit hem sina Hi-Fi-kompisar. Dom skulle spela bompa-bompamusik på hög volym i högtalarna och testa hörlurar, förstärkare och kablar. Husse tog Kolfart och placerade honom i en fåtölj på övervåningen och tänkte att det är nog bäst att du ligger här när det kommer en massa obekanta tvåbeningar och vi kommer att väsnas med hög musik där nere.
Det tog inte lång stund innan Kolfart trippade ner för trappan, hälsade på tvåbeningarna och placerade sig i husses knä i soffan. Han ville vara med de stora grabbarna och lyssna på musik han också.
Där stannade han sedan hela dagen och bytte fåtölj emellanåt (man ska ju lyssna från alla håll när man testar högtalare) och konstaterade att det finns inga genvägar till det perfekta ljudet.

Antibiotikakuren är avslutad och vi har gått ner till en halv cortisontablett om dagen. Han knaprar lite torrisar emellanåt utan större bekymmer, men vi tycker fortfarande att han känns stel i nacken och vi har svårt att ta tag i något nackskinn. Till veckan ska vi höra av oss till stickisarna och åka dit och visa upp honom igen så får vi höra vad de tycker.

5 kommentarer:

 1. Nu är vi RIKTIGT imponerade av Kolfart. Hos oss brukar det ta ett tag innan vi kommer fram om det är främmande på besök, med undantag för Rasmus. Kolfart verkade inte bekymra sig alls. Märkligt med den lite stela nacken, men vi hoppas att det går över snart. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Oj vad imponerade vi blir av Kolfart! Vilken tuffing! Varken jag eller Wilma kommer fram så där fort när det kommer okända tvåbeningar. Hoppas det löser sig med nacken och veckans vettisbesök behöver ni ju inte bekymra er för annars, inte med coola Kolfart.... ;)
  Tänk vilken förvandling han har gått igenom på så kort tid, det är verkligen otroligt!
  Man blir så glad ända ut i morrisarna och svanstippen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Va!!! Nya tvåbeningar, buller och bång, bompabompa och musik. Och Kolfart vill vara med mitt i alltihop?! Han är extremt cool den kissen. Maurice är väldigt social, men om det blir för högljutt så går han sin väg. Kajsa är väldigt svårflörtad när det gäller gäster - lillie har några vänner som är lite högljudda och de har fortfarande (efter 2 år) inte sett Kajsa, utom på kort...

  Hoppas att det går bra och att veterinären har kommit på vad som felas det lilla lakritstrollet.
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  Maurices & Kajsas slav, lillie

  SvaraRadera
 4. Jamarmodigt!
  När nya 2beningar kommer hit smiter vi gärna ut!
  Men hög musik/film med husse har vi inga problem med. tihi
  Nosbuff

  SvaraRadera