måndag 21 november 2011

Ny frisyr

Min Kickeroo har fått ny frisyr. Matte och husse gillar inte det och pratar om att Kickeroon ska få åka till stickisen och sy ihop sig. Jag tycker den är rätt cool jag.

Kickeroo med punkfrissa.

Punkfrissan i närbild.

Vad har jag sagt om Kickeroon?? Don't touch!!!
Vet ni vad det här är då? Det är min pingisboll. Jag har sju stycken. Det här är nummer två. Nummer 1 har en buckla på sig
Min pingisboll nummer två.
 
 

6 kommentarer:

 1. Vet du, vår Kickeroo har också fått likadan frisyr! Fast undrar varför den ska till stickisen? *funderar* Kan inte pälsvårdaren fixa det? Pingisbollar är skoj att jaga. Särskilt på natten. Då hörs det bäst när de studsar. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Stationskatterna: Pälsvårdaren stoppade punkfrissan tillbaka in i hålet i kroppen. Stickisen måste sy ihop hålet annars kommer jag att plocka ut punkfrissan igen.
  Helt rätt. En rak höger så pingisbollen studsar ner för trappan, helst på varje trappsteg. *Bonk, bonk, bonk...* Sen rusar jag efter med elefantfötterna på, särskilt på natten. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Tänk att den kan ändra frilla sådär! ;-)
  *skumt*
  Pingsbollar har vi aldrig provat, måste be husse tassa hem en.
  Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Vilken precision i attacken! Den tassen visste var den tog!

  SvaraRadera
 5. Den ser ut att ha varit med om en del! Vi ska önska oss en i julklapp tänkte vi! Pingsbollar ska vi nog också be att få..Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Hihi! Vi tycker att girmusen blev jättefin med ny frisyr!! :D

  Linnsen, Frank och Lurrvar

  SvaraRadera