lördag 11 februari 2012

Städdag

Först vill jag tacka alla snällisar som håller tassar och tummar för Morris som jag tassade om igår. Dagens blogg hos Kattastrofen känns oroväckande. Morrhårsdarr!

Idag har vi städat. Matte, husse och jag. Jag hjälpte till att damma i en skrubb. Jobbigast var det att bära ut alla kattongerna.
Jag har dammat i skrubben och
här hjälper jag husse bära ut en kattong.
(Klicka på bilden så syns det bättre)
Sen kontrollerade jag att husse körde snabeldraken på alla ställen där det behövdes. Vill poängtera att jag inte är det minsta rädd för den där snabeldraken. Han må frusta och fräsa bäst han vill. Han sitter ju fast med kopplet i väggen och husse håller honom hårt i handen så jag känner mig trygg.
Medan jag vilade en stund efter skrubb-städandet bytte matte och husse lakan i sängen. Självklart kontrollerade jag med provliggning så snart dom bytt färdigt. Fullt godkänt och högsta betyg fick dom.
Dagens skandalnyhet står matte för: Hon putsade bort alla mina NÖSS som jag nogsamt placerat på fönstret! Fattar ni? Alla mina NÖSS! Nu får jag ju börja om från början med mitt verk. Suckjam!
Sen hittade dom ett monster i en låda också. Jag tog till flykten och gömde mig i min tunnel! Hjälp, rädda mig!

10 kommentarer:

 1. Här håller vi oxå klor o tummar i kors för Morris !
  SÅ duktig du är som hjälper till med att städa o bära KATTonger :)
  Den där bollen med svans tycker jag såg kulig ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för klo- och tumhållning.
   Den är lite läskig tycker jag, man vet inte riktigt var den tänker ta vägen ibland.

   Radera
 2. Jamarns vad modig du är som följer efter sugmonstret. *imponerad* Lite taskigt att städa bort dina möss, det innebär ju extra arbete för dig att ställa iordning allt. Så ska jag berätta att husse köpte hem en sån där monsterboll med svans och den skrämde nästan pälsen av mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste ju hålla koll på var snabeldraken nosar omkring nånstans. Tänk om den norpar mina pingisbollar? Då, jamars...!
   Sippo, matte städade inte bort mina möss.... hon städade bort mina NÖSS! Du vet dom där nosavtrycken som man sätter på fönstren. Dom har ju Wikki officiellt döpt till NÖSS.
   Ja, jag är lite tveksam till det där bollmonstret jag också.

   Radera
 3. vilken duktig hjälpreda du är, och så modig med dammsugaren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-)
   Idag kör vi också snabeldrake och så har vi inspekterat en annan skrubb. Där var kattongerna lite osäkrade och jag visade husse vad som kunde hända. Det blev rena rama kattonglavinen, men jag skyndade snabbt ut ur skrubben i trygghet nednför trappsteget.

   Radera
 4. Låter inte så bra med Morris, vi fortsätter hålla tassarna. vad du har haft fullt upp!Snabledraken är ju superläskig, vad tuff du är som inte är rädd för den! Den där leksaken verkar lite skum.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tasshållningen. Nu har han i alla fall ätit lite mat igen Morrisen.
   Jag brukar visa snabeldraken var han ska nosa. Först nosar jag sen får han nosa efter mig.
   Liiiite skum är den allt den där bollsvansen.
   Nosbuff!

   Radera
 5. Förstår att du inte litade på den där saken med svans som den for runt!

  Alltså att du är så modig att du inte räds snabeldraken. Men du har kanske mött värre monster i dina dagar?

  Håller tassarna för Morriskatten.

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, och idag kröp den bollsvanslurken in i min prasseltunnel. Jag funderar på hämnd....
   Snabeldrakarna (för det bor två stycken i det här huset) och jag är lite kompisar och jag brukar skicka godsaker som torra blomblad och sån't som dom gillar, under dörren till den ena snabeldraken. Han bor i ett litet rum tillsammans med burkar och flaskor.
   Tack för tasshållningen.
   NosGos!

   Radera