lördag 3 november 2012

Höstmys

Jam, vi tycker också att det är för glest emellan bloggandet här nu. Vi har jamat om det till matte fler agånger men hon säger att det tog så lång tid innan hon fick ordning på datorn efter Åskars nedslag så hon hann tappa inspirationen och den har hon svårt att hitta igen. Vi har letat den vi också men vi vet ju inte riktigt hur en inspiration ser ut så...jam, jam.... den ligger säkert i nån kattong och dyker upp när man minst anar det.
I morse hälsade Maja på husse och matte i sängen och jamade godmorgon för första gången sen hon flyttade in. Jo, jag tillåter numera Maja att komma upp på övre våningen också. Nu har hon ju bekantat sig ordentligt med nedre våningen i flera månader så jag tycker det börjar bli okej att hon får vidga sina vyer. Ett litet problem är bara att hon gärna tar lite stor plats ibland och trängs i fåtöljen eller i bädden. Och så vill hon oftast vara först, framför och i vägen för mig när jag vill gå fram till matte och husse eller till matskålen. Men det är ju lite mysigt ändå när hon kramas med svansen och gosar och tvättar mig...   
Idag filmade husse oss lite grann när vi höstmysade i fårskinnsfåtöljen.


7 kommentarer:

 1. Vad härligt att ni har det så bra och har blivit så fina kompisar. Mys är ju underbart! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Så fint att se er tillsammans, och så roligt att ni funnit varandra! <3

  Tass och kram

  SvaraRadera
 3. Så mysigt ni har det i fåtöljen! Bra att ni kommer överens, och hoppas att ni kan dela rättvist på utrymme och uppmärksamhet. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 4. Av tusen olika anledningar har jag varit dålig på att läsa bloggar... så det senaste jag läste om Kolfart och Maja var att de var särbos. Vilken lycka att se att de numera trivs tillsammans! Blev alldeles tårögd... skickar många nospussar till bägge två!

  Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

  SvaraRadera
 5. Åh så härligt att se er två mysa tillsammans i fåtöljen :)

  SvaraRadera
 6. Sååå mysigt att gosa när man har en kattvän!
  Tack för kommentaren hos oss.

  SvaraRadera