måndag 26 maj 2014

Efterlysning!

Idag hände det..... matte och husse kom hem från jobbet, tog sig en fika och sedan bar husse ut kattong MDX3 genom dörren och lastade in den i brummisen. Dom brummade iväg och när dom kom hem var kattongen borta! Dom har skickat bort våran fina kattong! Till Finspång!
Om det finns några missar i trakterna av Finspång som ser det här så håll ögonen öppna efter kattong MDX3. Den är saknad och efterlyst!
Det här är den sista bilden på kattongen innan den försvann ut genom dörren.
 

6 kommentarer:

 1. Men fyjam vad elakt att sno er kattong som ni har vaktat så noga!
  Hoppas den kommer tillbaka igen.
  *tröstnosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fyjam är nog rätta ordet. Tack för tröstnosbuffarna.
   Matte säger att kattong MDX3 med sitt innehåll är borta, poof gone och lost forever. Maja och jag funderar just nu på om vi ska flytta till Finspång vi också. Vi har hört att det finns bra kattonghus att bo i där.....

   Radera
 2. Sänd ut rikslarm genast!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riksjam är utsänt, Kattson! Borde höras ända till Finspång.

   Radera
 3. Konstigt att matte och husse inte värdesätter en sådan perfekt kattong? Hur kan man bara skicka i väg den? *skakar på huvudet* Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte säger dessutom att dom behövde den för att skicka iväg en apparat som man använder för att titta på fisk. En mikroficheläsare! Den hade väl vi haft nytta av, Maja å jag. Inte för att jag vet hur man gör men man kan väl lära sig. Titta på små mikrofiskar kan väl vara kul. Eller har jag missuppfattat något?
   Kurr.

   Radera