onsdag 23 juli 2014

Nu har jag fundilerat färdigt.

Jag skrev ju förut att jag måste fundilera lite på det där med vaccineringen. Nu har jag fundilerat färdigt. Och jag tänker inte vaccinera mig igen.
Matte och husse hälsade på hos stickisarna idag och pratade med dom och den stickisen som tog hand om mig när jag blev sjuk av vaccineringen tyckte också att det var bättre att låta bli. Dom bedömde att risken för att jag ska drabbas av någon kattsnuva eller kattpest är ganska liten eftersom jag mest är innekatt.
Maja skulle egentligen ha fyllt på sin vaccinering innan hon flyttade hit, men det finns ingen anteckning om det på hennes stämpelkort så matte och husse tänker boka en tid hos stickisarna åt henne. Även om hon inte går ut alls, så har ju hon då ett skydd utifall jag skulle släpa med mig något smittsamt när jag varit ute och nosat i buskarna.

~ Kolfart ~

7 kommentarer:

 1. Hej Kolfart, jag heter Räkan å på ett sätt är vi lika - jag kan inte heller å vill inte heller vaccinera mig igen. jag blev dödssjuk av min första stickisspruta å vettisen säger att matte å jag inte ska ta risken igen! Nosbuffs från mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Räkan (mmm mumsigt namn!)
   Aha! Du också.... då känner jag mig inte så ensam om att inte tåla vaccinering. Stickisarna här hade aldrig sett någon som blivit så sjuk förut så jag var ett litet mysterium.
   Nosbuffisar tillbaks!

   Radera
 2. Jag tycker det är ett klokt beslut av er! Ibland måste man väga riskerna mot varandra. Vad läskigt att höra att Räkan också blev dålig av vaccinet, det får en att fundera över om det är vanligt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kändes skönt när stickisen sa att hon inte tyckte det var värt att ta en vaccinering eftersom jag blev så sjuk förra gången. Det är nog inte så vanligt, men det händer nog lite då och då. Matte och stickisarna hittade nästan ingen information eller liknande fall när dom sökte på internet då, men det var ju ett tag sedan - 2011.
   *Nosbuff*

   Radera
 3. Hej igen, jag hade 41 graders feber i nästan 3 dygn, låg på 'intensiven' på djursjukhuset och de trodde inte jag skulle klara mig! de tog en massa prover men allt var bra så det måste ha varit vaccinet! Nosbuff Räkis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uff.... det var ruggiga jam. Men vilken tur att du hade duktiga stickisar som tog hand om dig bra så du klarade dig igenom krisen. Spinn!

   Radera
 4. Ja, det är nog bäst att låta bli vaccineringen hos stickisarna. För säkerhetsskull. Nosgos från Maja och Morris

  SvaraRadera