lördag 9 juli 2016

Sorgsen dag

Idag är vi sorgsna och nedstämda.
Vi sörjer skällisen Sigge Svamphund som har fått lämna jordelivet och gått över Regnbågsbron. Sigge har funnits med i bloggarna så länge vi kan minnas och vi har läst hans blogg emellanåt. Sigge har skrivit en bok också och eftersom matte jobbar på bibliotek så har hon naturligtvis sett till att den boken finns i biblioteket. Hon har tipsat om den många gånger när hundmänniskor har frågat om hur man kan lära sin hund att leta svamp.
Vi kommer att sakna fina Sigge!Vi sörjer också att Wikkis viktiga blogg är borta. Metro driver inte längre metrobloggen.se och de nya som ansvarar för den har stora tekniska problem. Orolig så morrhåren skakar att Wikkis blogg inte kan komma tillbaka.

Tillagt kl. 19:50
Läste just Bascos blogg och fick ännu ett sorgligt besked där matten skrivit så fint och berättar att vackra Soya blivit sjuk och gått över bron.

2 kommentarer:

 1. Vi tänker mycket på Sigges matte Helena, det är så tungt att förlora sin pälskling.
  Så det är Metro som bråkar med Wikki? Vi har undrat så när vi har försökt gå in på den. Hoppas det kommer en lösning, det vore sorgligt om hela bloggen är borta!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir liksom ett hål i hjärtat... <3
   Wikkis blogg innehåller så mycket viktig information till och om både privatkatter och kattorganisationer och om allt det bara plötsligt är *poof* borta så gråter nog inte bara Wikki.
   *NosBuff*

   Radera