söndag 8 maj 2011

Gubben i lådan

Matten bakade och hade händerna fulla med deg. Hussen stod i duschen. Kolfart försökte få matten att gosa men det fick bara bli lite fotgos. Vad hittar katten på då?
Hussen hade köpt nya skor på fredagen och matten hade försökt få Kolfart att bli nyfiken och leka med kattongen. Han struntade blankt i den då men matten lämnade kvar kattongen på golvet i köket.
Matten hörde något konstigt ljud, men tänkte att det var väl katten som lekte med bollen i hallen. Hon hörde ljudet igen och tittade en gång till. Då visade det sig att det var Kolfart som krupit ner och lagt sig i skokattongen. Hela katten i kattongen med hakan på kanten. Där låg han och halvsov.  :)
Tänk att hela Kolfartmissen får plats i en skokattong i storlek 39. Om matten inte haft så degiga händer så hade hon hämtat kameran och fotat direkt. Nu fick hon vänta tills hussen kom ut från duschen och han fick hämta kameran. Då hann förståss Kolfart kvickna till och sätta sig upp, men söt är han ändå den lille gubben i lådan.
Gubben i lådan.

4 kommentarer:

  1. Sötnos! Kartonger är ju så kul och sköna! Nosbuff

    SvaraRadera
  2. Sötnöt! Kattonger som man riktigt måste kura ihop sig i är helmysiga. Och det är en naturlag att kameran aldrig finns tillgänglig då den behövs. :) Kurr och burr.

    SvaraRadera
  3. Lille gubben i lådan.. Storlek 39 brukar vara lite FÖR tight för mig.. Men skam den som ger sig. Lådan klär dig verkligen!!

    SvaraRadera
  4. Lille sötnos! :)

    Karin i Örebro

    SvaraRadera