fredag 27 maj 2011

Kattvakt

Kolfart har haft kattvakt för första gången i helgen. Husse och matte åkte iväg på en brummisträff i Tjolöholm och husses mamma ställde upp som hus- och kattvakt. Vi åkte tidigt på lördag morgon och kattvakten kom lite senare på dagen. Lite avvaktande hade Kolfart varit till en början, men han vande sig snart vid henne och allt gick bara bra. Han hade till och med hälsat på henne i sängen på morgonen.
När vi kom hem på måndag kväll möttes vi av en gostokig kissemiss i hallen. Matte fick vänta länge innan hon kunde duscha av sig resdammet eftersom Kolfartmissen så gärna ville ligga i hennes knä och spinna en lång stund. :)

6 kommentarer:

  1. Vilken liten tryggis Kolfart har blivit! Det är ju helt fantastiskt! Och att han så självklart lägger beslag på matte för att balansera goskontot när ni kommer her är ju...jaaa... alldeles underbart och rörande!

    nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar, puss&kram
    Maurice, Kajsa och slaven lillie

    SvaraRadera
  2. Det är lika underbart att varje gång läsa om hur bra han fått det, Zigge Kolfart!

    SvaraRadera
  3. Läskigt att bli övergiven sådär.
    Men husses mor fick förmodligen godkänt.
    Och att gosa ifatt är det bästa som finns!

    SvaraRadera
  4. Det var nog lite märkligt med en annan inneboende tvåbening helt plötsligt, men Kolfart verkade ta det hela med ro. Tänk att han till och med bjöd på morgongos i sängen! Kurr och burr.

    SvaraRadera
  5. Skönt att det fungerade så bra! Och riktigt härligt med allt gos när ni kom hem. Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Riktigt härligt med supergooos! :)

    SvaraRadera