torsdag 4 april 2013

Farligheter II

Matte har fotat hur det ser ut i trappan där Maja trillade ner från räcket. Husse hämtade ner henne från räcket ikväll igen. Förut stod det en gammal radiogrammofon där bakom dörren där det står flaskor nu. Då hände det ibland att jag hoppade från den och upp på dörren. Det har Maja också gjort. Man kan hoppa från räcket upp till dörren också, men det blir lite ostadigare och farligare när man ska hoppa ner tillbaks. Matte och husse brukar se till att dörren inte är helt öppen så det blir lite för långt för oss att våga hoppa.

~ Kolfart ~

4 kommentarer:

 1. Hoppas att Maja är ok och att allt är bra med er - och massor av vår i tassarna! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är okej båda två. Busar och gosar och njuter i vårsolen. Nospussar tillbaks.

   Radera
 2. Vi har också ett räcke uppe på övervåningen, som vi brukar ramla ner ifrån - rakt ner i trappen inunder. Matte och husse brukar undra varför vi gör om samma kissemisstag varje gång, när vi ju vet vad som kan hända. Men vi glömmer ju i stundens hetta när vi jagar varandra. Så är det bara!
  Kurrelisvansvift och trevlig Valborgs-mus-afton

  SvaraRadera
 3. Hur det än är, så är ju alltid de där höga utsiktsplatserna oemotståndliga... Fast hoppas att alla håller balansen hädanefter. Tack för kattulationerna, hälsar Rasmus. Kurr och burr.

  SvaraRadera