onsdag 23 mars 2011

Busmisse!

Klockan var 04:47 när jag hörde att Kolfart var i biblioteket och busade med myntabollen.
Krafs, krafs, krafs....skutt....fippel, fippel....skutt....spring och slir....dribbel och fippel....
Jag somnade till lite och vaknade igen till hans busljud, hela morgonen. Mysgubbe! :)
Vi hittade en liten kräkpöl under en möbel nere. Nån gång under natten har det hänt.
Vi åkte lite tidigare från jobbet i kväll. Hittade inga kräkar när vi kom hem.
För ca 1,5 timme sedan åt han en liten portion mat och nyss busade han själv med en myntahatt. Husse tog chansen att busa med snöre med honom. Nu kräks han igen. Stressad av buset?   

5 kommentarer:

  1. Skönt att höra att Kolfartmissen är så pigg trots lite magkrångel! Så svårt att gissa vad det beror på, men matte tror att Isak kan kräkas om han stressar (stressäter), så nog borde man kunna överföra det till andra situationer? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Kolfart får nog i sig en del ändå, med tanke på buset! Tänk att man kan bli så glad av att bli väckt så tidigt. Nosbuff

    SvaraRadera
  3. Han kanske busade precis efter att ha ätit? Eller så kanske han fortfarande är inne i en slags omställningsfas, med regelbunden mat. Han verkar i alla fall må bra för övrigt :-)) Tänk att han har upptäckt hur kul det är att leka! Det är ju fantastiskt! Ni är verkligen bättre än teveprogrammen!!!

    buff och gottis, puss&kram
    Maurices & Kajsas slav
    lillie

    SvaraRadera
  4. Så länge som han är piggelin och inte kräks så mycket är det nog ingen fara. Se till så han får vätska i sig. Men har ni någon bra veterinärkontakt kan ni väl höra er för...

    SvaraRadera
  5. Omställningsfas är nog ett bra ord och piggelin är nog rätt ord det också. Vatten dricker han, så det är nog ingen fara för uttorkning heller. Det känns som om det går åt rätt håll, bara vi tar det lugnt och försiktigt.

    SvaraRadera